INTERIEURADVIES NODIG? WIJ HELPEN U

INTERIEURADVIES NODIG? WIJ HELPEN U

Breaking Up With Fast Fashion Has Been EasierDit is hoe wij u bij Corné Wonen helpen aan een droominterieur

Als u een interieur gaat uitzoeken, komt u voor veel keuzes te staan. Welke stijl wilt u eigenlijk? En welke meubels passen daarbij? Om het interieur te vinden dat op uw wensen aansluit, begint iedere zoektocht bij Corné Wonen met een adviesgesprek. Wat u van zo’n interieuradvies gesprek kunt verwachten, vertellen we hieronder.

Een duidelijk beeld van uw droominterieur 

Om een goed interieuradvies te geven, leren we u graag beter kennen. Met een verse kop koffie of thee bij de hand, horen we graag meer over uw wensen en leefsituatie. Werkt u veel vanuit huis? Heeft u kinderen? Houdt u van warme kleuren of verfrissende tinten? Wilt u bepaalde elementen als hout of metaal terug laten komen in uw interieur? We zetten al uw persoonlijke voorkeuren op een rij. Aan de hand daarvan maken wij een interieurplan. Dit is een praktische basis waarop we de inrichting van de ruimte bepalen.

Op zoek naar de juiste meubels 

Aan de hand van het interieurplan, gaan we op zoek naar de juiste meubels. Omdat we al een duidelijk beeld hebben van uw wensen, kunnen we direct een gericht aanbod doen. Zo besparen we u veel tijd en uitzoekwerk. Voordat we kleuren en stoffen selecteren, kijken we eerst naar een passende stijl en vorm. We bieden bij Corné wonen vele opties, want vrijwel alle bankenkastenstoelen en tafels worden op maat gemaakt. Zodra u een stijl heeft uitgekozen, laten we u graag kennismaken met de mooiste items uit onze collectie.

De juiste kleur en stof kiezen voor uw interieur 

Heeft u de meubels uitgekozen? Dan is het tijd om een passende stof en kleur te vinden. Er kan worden gekozen uit verschillende stof- en leersoorten, kleuren en dessins. Van grofgeweven tot velvet en van opvallende kleuren tot pasteltinten. We adviseren u graag met gepaste combinaties, zodat uw interieur een harmonieus geheel wordt. Naast stof en kleur kan in de meeste gevallen ook het onderstel van een bank of tafel worden aangepast. Kiest u voor hout, of gaat uw voorkeur toch uit naar een metalen onderstel? Bij Corné Wonen kunnen we vrijwel al uw woonwensen realiseren. Laat u vooral inspireren en geniet van onze uitgebreide maatwerkmogelijkheden!

Vloerkleden, bijzettafels en woonaccessoires 

U heeft uw keuze gemaakt in meubels, materialen en kleuren. Het grote werk is gedaan! Nu is het tijd om te kijken naar de kleinere elementen in uw interieur. Een vloerkleed kan in deze fase worden uitgezocht, of een sfeervolle kast die de warme uitstraling van uw interieur benadrukt. Zo geeft u uw interieur de persoonlijke sfeer waar u naar op zoek bent. De details zijn tenslotte net zo belangrijk als de grote meubels in huis. En nee, het kost geen vermogen om uw interieur van sfeervolle extra’s te voorzien. Bij Corné Wonen verkopen we betaalbare luxe. Net als onze bankenkasten en tafels, zijn onze vloerkleden en woonaccessoires goed geprijsd.

Wilt u ook interieuradvies? Vraag een afspraak aan via het contactformulier en dan hoort u snel van ons. Tip: neem een schets of bouwtekening van uw woonkamer of woning mee. Zo kunnen we direct aan de slag met een interieurplan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *