Banken van

Corné Wonen

Een bank vormt het centrale middelpunt van uw interieur, wat betekent dat u op zoek bent naar een exemplaar dat geheel aan uw eisen en wensen voldoet. Niet alleen wat zijn uitstraling betreft, maar ook wat betreft de kwaliteit en het comfort die deze biedt.

Corné Wonen is officieel vertegenwoordiger van designmerken als Passe Partout, Zizeau en Jamé. Wij werken direct samen met onze leveranciers en bieden u een ruime basiscollectie, maar ook de mogelijkheid tot maatwerk.

milo_1

Maatwerk banken, geheel op uw wensen aangepast

Of u nu op zoek bent naar een ruime hoekbank, een chaise longue, een 2-, 3- of 4-zits bank, een loungebank, een fauteuil of misschien wel een knusse loveseat, bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een ruim assortiment bankstellen dat u de keuze uit talrijke modellen biedt.
Mogelijk voldoen de exemplaren uit de basiscollectie niet exact aan uw eisen. In dat geval kunt u voor een maatwerk bank kiezen. Zo bent u verzekerd van een bankstel in precies de juiste opstelling en de door u gewenste uitvoering.

Altijd een passende oplossing

Onze interieuradviseurs zijn u graag van dienst bij het samenstellen van uw bank op maat. De eerste keuze die u maakt, is die wat betreft formaat en opstelling van de bank. Het grootste deel van onze banken is verkrijgbaar in verschillende opstellingen. Vervolgens kunt u materiaal, kleur en poten laten afstemmen op uw interieurstijl. Op het gebied van zitcomfort kunt u het maximale verwachten.
Zo weten bijvoorbeeld vullingen als HR schuim (ook wel koudschuim genoemd), pocketveren en Memory Comfort elk de juiste weerstand en ondersteuning te bieden. Voor iedere smaak, voorkeur en lichaamsbouw bestaan passende oplossingen.

Blijvend comfort, ook na intensief gebruik

Plooivorming is na verloop van tijd niet te voorkomen. Afhankelijk van het soort stof (of leder), schuim en binnenvering kan dit in meer of mindere mate optreden. De banken die u bij Corné Wonen aanschaft, behouden echter hun zitcomfort, ook na jarenlang intensief gebruik. Met slijtageplekken krijgt u eveneens niet zomaar te maken. Met een gerust hart geven we dan ook tien jaar garantie op onze producten af.

2105-PP-dag1-141_HR
MAATWERK

Alle banken zijn zelf samen te stellen

Wilt u een hoekbank in precies de juiste opstelling? Wilt u een eigen stijl door voor andere pootjes te kiezen? Of wilt u het nieuwe bankstel in uw favoriete kleur?