MEUBITREND

meubitrend

Een ruime collectie Meubitrend merken bij Corné Wonen

Corné Wonen mag zichzelf met gepaste trots specialist in luxe meubels van hoge kwaliteit noemen. De samenwerking met betrouwbare en ervaren fabrikanten als Meubitrend maakt het voor u als klant mogelijk om te genieten van comfortabele en unieke meubels tegen betaalbare prijzen. Een aanzienlijk deel van de collectie van Corné Wonen wordt gevormd door de merken van Meubitrend, een fabrikant die al meer dan 45 jaar ervaring in de meubelmakerij heeft en ooit begon vanuit de gedachte dat het meubelaanbod diverser moest worden. Een gedachte die geheel past bij Corné Wonen. 

Een fabrikant bij wie uw persoonlijke wensen centraal staan

De oprichter van Meubitrend was geen zakenman, maar een vakman met een passie voor het ambacht van meubel maken. Zijn doel: meubels fabriceren waar de consument écht naar op zoek is. Op meubelboulevards vindt u namelijk veelal dezelfde meubelontwerpen in identieke kleuren, uitgevoerd in ook nog eens dezelfde stoffen. Massaproductie dus. En zoals u inmiddels waarschijnlijk ook heeft kunnen concluderen, staat niets verder van uniciteit af. Bij Meubitrend staan de persoonlijke wensen van de klant centraal. De fabrikant heeft inmiddels verschillende merken op de markt gebracht: Jamé, Zizeau, Noowa en Luqz. 

Zizeau: verfijnd meubilair met maximaal comfort

Binnen onze collectie is onder andere het merk Zizeau van Meubitrend sterk vertegenwoordigd. Meubitrend heeft met dit merk een design neergezet dat een echte ‘Dutch Touch’ ademt: verfijnd en karaktervol, maar tegelijk comfortabel. Bij het vervaardigen van het zitmeubilair wordt altijd naar een zo hoog mogelijk zitcomfort gestreefd. Meubels moeten het dagelijks leven namelijk ook leuker en makkelijker maken. De moderne stijl en comfortabele uitstraling van dit merk van Meubitrend kunnen op de bewondering van velen rekenen.  

Andere merken van Meubitrend

Zoals genoemd voert Meubitrend nog meer merken. Ook de lijn Jamé, eveneens geheel in de fabriek in Oss ontworpen en geproduceerd, is gespecialiseerd in comfortabele banken en fauteuils. Het merk Noowa wordt op zijn beurt gekenmerkt door zijn ambachtelijk vervaardigde meubels van duurzaam eiken- en beukenhout. Elke maatvoering of kleur die u wenst, is mogelijk en kan binnen enkele weken worden gerealiseerd. Van alle Meubitrend merken heeft Luqz de breedste collectie en voert zowel basics als absolute klassiekers. 

Meubitrend staat voor duurzaamheid en vakmanschap

Meubitrend is al ruim vier decennia een betrouwbare partij. Waar u bij deze fabrikant altijd op kunt rekenen, is:

  • Kwalitatief hoogwaardige materialen die zo dicht mogelijk bij huis vandaan komen
  • Ambachtelijke productie in Nederland door vakmensen met jarenlange ervaring
  • Snelle levertijden: ook maatwerk meubels kunnen binnen zes tot acht weken worden gemaakt, waardoor u als klant nooit lang op uw meubilair hoeft te wachten

Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit én service

Bent u benieuwd naar de merken van Meubitrend? Komt u dan gerust de showroom van Corné Wonen bezoeken om het meubilair van deze fabrikant met eigen ogen te bekijken. Behalve kwaliteit dragen we ook luxe bij Corné Wonen hoog in het vaandel. Zo kunnen we de aankopen die u bij ons doet bij u thuis afleveren en plaatsen. Bovendien geldt voor het grootste deel van onze collectie een garantietermijn van maar liefst tien jaar. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *