Experience the luxury

EXCLUSIEF MEUBILAIR VOOR EEN BETAALBARE PRIJS

Corné Wonen is gespecialiseerd in design meubilair voor een betaalbare prijs. Wij bieden meubelen uit het hoogste kwaliteitssegment en met optimaal woon- en zitcomfort. Niet voor niets durf Corné Wonen tien jaar garantie én de laagste prijsgarantie te geven. Bij Corné Wonen vindt u meubelen die uw interieur exclusief maakt. Meubelen ook waar u decennialang woonplezier van heeft. En die direct die rijke Look & Feel aan uw inrichting geven.

Waar zijn wij te vinden

Loop online door onze collecties aan honderden banken en fauteuils, tafels en stoelen, kasten en accessoires als karpetten en schilderijen. Of beter nog: kom uw hart ophalen in één van onze showrooms in Amsterdam (Villa Arena Woonmall) of Rotterdam (Alexandrium).

OPTIMALE KWALITEIT & COMFORT TEGEN BETAALBARE PRIJZEN

Hoe kan Corné Wonen staan voor design en voor de laagste prijs?

Corné Wonen is gestart vanuit de overtuiging dat design meubilair voor iedereen binnen handbereik moet kunnen liggen. Wij hebben een voorliefde voor design en voor styling. En volgen enthousiast de laatste trends op interieur gebied. Juist daarom vindt u bij ons volop meubilair en accessoires die een warme, rijke en moderne Look & Feel met zich meedragen. Door slim in te kopen, door de juiste locatiekeuzes en door goed om te gaan met onze showrooms kunnen wij de laagste prijs garantie geven.

Initials-Showroom-2605'21-491-02
Hoge kwaliteit en optimale service van Corné Wonen

HONDERDEN TEVREDEN KLANTEN GINGEN U VOOR

Portland meggings chartreuseBij Corné Wonen koopt u met de zekerheid van topkwaliteit meubilair. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit dat wij u tien jaar garantie geven. Het zitcomfort blijft gedurende tien jaar optimaal. Ook zult u geen slijtage zien. Ook als het om onze eigen service gaat, houden wij van luxe! Wij bezorgen aan huis in Nederland en België en brengen het meubilair tot in de ruimte die u wenst. Ook bieden wij een tussentijdse onderhoudsbeurt als extra service. Zo geeft de keuze voor Corné Wonen u ook jaren later nog plezier. plaid palo santo, gluten-free ramps iPhone etsy salvia cray kombucha copper mug single-origin coffee.

Initials-Showroom-2605'21-151-02
TOPKWALITEIT VAN NEDERLANDSE MAKELAARDIJ

Maatwerk, naast grote collecties design meubilair

Bij Corné Wonen vindt u volop luxe, comfortabele banken en stoelen, stijlvolle tafels en dressoirs en exclusieve woonaccessoires. U kunt kiezen uit de grote collecties van vele Nederlandse designermerken. Ook kunt u kiezen voor maatwerk. Vooral kasten en banken laten wij dagelijks op maat maken. U kunt dus kiezen voor meubilair met precies die uitstraling en klasse waar u als liefhebber van luxe naar zoekt!