Marmer salontafel rond – GIANT

Marmer salontafel rond – GIANT

Marmer salontafel rond – GIANT Prachtige ronde salontafel met een marmer top. Verkrijgbaar in de kleuren wit of zwart en in verschillende maten: 40×50 €295,- 50×60 €349,- 70×40 €419,- Beperkt uit voorraad leverbaar. Wees snel!  

Glazen salontafel rond – GRANT

Glazen salontafel rond – GRANT Moderne glazen salontafel rond uitgevoerd met donker getint glas. In diverse maten leverbaar: 50×50 €198,- 70×44 €249,- 90×38 €299,-  

Juke Salontafels

Juke Salontafels Salontafel Jukebox van Passe Partout is een moderne salontafel met een slanke en ruimtelijke vormgeving. De salontafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.   Over Passe Partout Passe Partout ontwerpt zitmeubelen met een romantische, rustgevende en sfeervolle uitstraling. De collectie kenmerkt zich door zachte tinten en warme kleuren, rijke stoffen en speelse […]

Ovalen eetkamertafel eikenhout

Ovalen eetkamertafel eikenhout Eetkamertafel 710 geeft een speelse twist aan uw interieur. Het ovalen eikenhouten tafelblad vormt een prachtig geheel met de zwarte, gekruiste tafelpoten. De eetkamertafel is beschikbaar in diverse afmetingen.

Eetkamertafel eikenhout

Eetkamertafel eikenhout Eetkamertafel 660 is een unieke tafel die voor 100% uit eikenhout bestaat. Zowel de poten als het tafelblad zijn van eikenhout en vormen een strak en toch warm geheel. De eetkamertafel is beschikbaar in diverse afmetingen.