DE DRIE TOPMERKEN VAN CORNÉ WONEN

DE DRIE TOPMERKEN VAN CORNÉ WONEN

NIEUW INTERIEUR NODIG? DIT ZIJN DE DRIE TOPMERKEN VAN CORNÉ WONEN

Als u een nieuw interieur gaat samenstellen, wilt u natuurlijk wel weten uit welke merken en meubels u kunt kiezen. Bij Corné Wonen hebben we alvast een voorselectie gemaakt. Alleen topmerken komen bij ons in de showroom terecht. In dit artikel laten we u kennismaken met onze drie grootste merken. We vertellen over de verschillen en unieke kenmerken. Handig, als u net begint aan uw zoektocht naar een nieuw interieur!

Een van de topmerken van Corné Wonen is Passe Partout. Dit beroemde Belgische merk is er voor de echte romanticus. De collectie bestaat uit zitmeubelen in zachte tinten en warme kleuren, rijke stoffen en speelse designs. Met de meubels van Passe Partout wordt een interieur gecreëerd waarin u kunt ontspannen en geïnspireerd raakt. Benieuwd naar een aantal populaire items uit de collectie? Bij Corné Wonen vindt u onder andere de Passe Partout Zico, Pich, Gio, Tito en Dante.

De kenmerken van Passe Partout:

  • Sfeervol
  • Stijlvol
  • Speels

Passe Partout is gevestigd in het Belgische Temse en levert met ruim 20 jaar ervaring zitmeubelen van hoogwaardige kwaliteit voor betaalbare prijzen.

DANCA 

Wilt u een strak en stijlvol interieur en bent u op zoek naar een bank die daarbij past? Dan biedt het Nederlandse merk Danca uitkomst. De Danca-collectie bestaat uit tijdloze zitmeubels met een moderne uitstraling. Door de modulaire zitconcepten en makkelijk afneembare hoezen zijn de maatwerkopties eindeloos. Handig, als u hele specifieke wensen hebt. Benieuwd naar een aantal populaire items uit de collectie? Bij Corné Wonen vindt u onder andere de Danca CelioPieroJumbo en Lancome.

De kenmerken van Danca:

  • Tijdloos
  • Modern
  • Strak

Danca is gevestigd in Nieuwegein en levert met ruim 20 jaar ervaring zitmeubels met een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit.

Vermeer Meubelen

Eigentijdse en stoere meubels met een pure uitstraling. Dat is wat u krijgt als u kiest voor de meubels van Vermeer Meubelen. Dit ‘Dutch Design’ label maakt meubels waar uw interieur een boost van krijgt. Het merk staat ook bekend om de uitgebreide maatwerkmogelijkheden. Op zoek naar een kast met karakter? Bij Corné Wonen vindt u onder andere de Glaskast Stoer en Glaskast Puur van Vermeer Meubelen.

De kenmerken van Vermeer Meubelen:

  • Stoer
  • Puur
  • Eigentijds

Vermeer Meubelen is gevestigd in De Goorn en levert met ruim 40 jaar ervaring meubels van hoogwaardige kwaliteit.

Afspraak maken

Wilt u direct geholpen worden? Mail of bel en dan maken we direct een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *