VERMEER KASTEN

Vermeer kasten

Met Vermeer Kasten ligt een kast geheel op maat binnen handbereik

Bij Corné Wonen vindt u een ruim aanbod aan Vermeer Kasten. De reden daarvoor is eenvoudig: Corné Wonen streeft ernaar u optimale luxe en comfort te laten ervaren en dat alles tegen een betaalbare prijs. Enkel de beste items van topfabrikanten komen in onze webshop terecht. Bovendien vinden we het belangrijk dat u uw meubels geheel op maat kunt krijgen. Vermeer Meubelen is een producent met al veertig jaar ervaring op dat gebied. Behalve de Vermeer Kasten worden ook de Vermeer tafels zeer gewaardeerd. 

Talrijke mogelijkheden op het gebied van vormgeving en kleur

De Vermeer Kasten worden gekenmerkt door hun pure vormgeving: oogstrelend, maar zonder overbodige poespas. Een nuchtere insteek waaraan u kunt merken dat u met een Nederlandse fabrikant te maken heeft. Wat betreft de vormgeving is vrijwel alles mogelijk. Zo draait de fabrikant voor speciale maatvoeringen zijn hand niet om en kunnen wensen op het gebied van kleurafwerking ook worden ingewilligd. Elk model wordt door Vermeer Kasten in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, hoofdzakelijk op basis van natuurlijke materialen. Middels eigen transport vervoert men de meubels zorgvuldig naar Corné Wonen. 

Het juiste materiaal, verwerkt onder de juiste omstandigheden

Vermeer Kasten staat bekend om zijn hoogwaardige productieproces. Elke plank wordt in eigen fabriek bewerkt. De fabrikant maakt gebruik van gecertificeerd hout, wat betekent dat het afkomstig is uit bossen die volgens de normen voor het milieu en sociale omstandigheden worden beheerd. Over het duurzame karakter van Vermeer Kasten hoeft u zich dus geen enkele zorgen te maken. Het hout beschikt over het juiste vochtpercentage en wordt bewaard in opslagruimten met een regelbare temperatuur. Dit komt de kwaliteit van het eindresultaat zeer ten goede. 

Vermeer Kasten: uniek en persoonlijk

Vermeer Kasten maakt het u mogelijk om kasten op maat te laten maken. Velen die op zoek zijn naar een kast, staan niet stil bij deze mogelijkheid. Zonde, want op maat gemaakte kasten bieden u op verschillende manieren een meerwaarde:

  • Uniek karakter
  • Aangepast aan uw persoonlijke smaak en stijl
  • Speciale vormen en afmetingen behoren tot de mogelijkheden
  • Geen dertien-in-een-dozijn zoals bij de bekende meubelketens het geval is

De medewerkers van Corné Wonen vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Vermeer Kasten. 

Exact de kleuren die u voor ogen heeft

Zoals al even genoemd, kunnen Vermeer Kasten niet alleen op maat worden gemaakt, maar ook aan uw kleurvoorkeur worden aangepast. De meubelmaker beschikt over een eigen, moderne spuiterij waar meubelstukken in elke gewenste kleur kunnen worden afgewerkt. Behalve de standaard kleuren kunt u dus ook kasten in afwijkende RAL kleuren bestellen. Dankzij de jarenlange ervaring van Vermeer Kasten zult u een meubelstuk ontvangen in exact de kleur die u voor ogen had. Een betoverend eindresultaat is dus gegarandeerd! 

Neemt u een kijkje in ons assortiment

Voor Vermeer Kasten bent u bij Corné Wonen aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar wat deze fabrikant u te bieden heeft? Neemt u dan eens een kijkje in ons assortiment. Ook bent u welkom in onze showrooms in Amsterdam, Hazerswoude en Rotterdam. Onze medewerkers staan daar voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bestelt u bij ons Vermeer Kasten, dan worden deze door ons bij u thuis afgeleverd en geplaatst. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *