4 X REDENEN WAAROM U UW INTERIEUR NIET ONLINE MOET AANSCHAFFEN

4 X REDENEN WAAROM U UW INTERIEUR NIET ONLINE MOET AANSCHAFFEN

Als u interieur aanschaft, is het verleidelijk om dat online te doen. Maar wist u dat er veel nadelen zitten aan het online kopen van interieur? Welke nadelen dat precies zijn, vertellen we hieronder.

U kunt niet goed testen

Even proefzitten gaat online net wat moeilijker dan u vooraf zou denken. Juist, dat gaat online gewoon niet. Natuurlijk kunt u gaan proefzitten in de winkel en daarna uw aankoop online doen. Maar ook daar zitten nadelen aan! Als u verder leest, ziet u vanzelf welke nadelen dat zijn.

U heeft minder of zelfs helemaal geen garantie

De meeste topmerken in de interieurwereld verkopen hun meubels niet online. Dat komt onder andere omdat het ontzettend lastig is om online te bepalen of een zitbank of eetkamertafel past bij uw wensen. Deze topmerken leveren veelal 10 jaar garantie, omdat ze weten dat ze kwalitieit leveren. Online komt het vaker voor dat er minder of zelfs geen garantie op meubels wordt gegevens. En dat leidt direct tot reden nummer drie.

U heeft vaker kans op miskopen

De meubelproducenten die online verkopen, gebruiken minder vaak duurzame materialen. Dat betekent dat je ontzettend goed de kleine letters moet lezen en retourvoorwaarden moet lezen. Of dat je meer beter direct naar de winkel kunt gaan. Daar bespaar je tijd mee. En er is nog een bijkomend voordeel aan een bezoek aan de winkel.

U kunt de kleur en maat niet goed inschatten

Als er iets belangrijk is bij het samenstellen van een interieur, dan is het wel de combinatie van kleuren. Wilt u een goede keuze maken op het gebied van kleur? Dan is het aan te raden om naar de winkel te komen. U ziet met eigen ogen hoe een bepaalde stof er in het echt uitziet. Naast de kleur is het ook aan te raden om voor de bepaling van maten naar de winkel te gaan. Met wat simpele trucjes, is de juiste maat en opstelling van uw bank zo bepaalt. En die is vaak net even anders als u vooraf in gedachten had!

Bonustip: u kunt in de winkel altijd om korting vragen

Op online aankopen krijgt u misschien een mooie standaard korting, maar in de winkel is het mogelijk om te onderhandelen over de totaalprijs. Is er een mooie combinatie van meubels die u wilt kopen? Dan is de kans groot dat u er een mooie korting op krijgt. Als u online bestellingen plaatst, is deze mogelijkheid uitgesloten.

Met een bezoek aan de winkel, bespaart u tijd, energie én geld. Daarnaast is de kans dat u slaagt en een interieur vindt dat volledig op uw woonwensen aansluit. Er zijn zoveel zaken waar u aan moet denken, dat een adviesgesprek vaak wonderen kan doen in het maken van de juiste keuzes.

Direct een afspraak inplannen? Dat kan via het contactformulier. We zijn u graag in onze showroom in woonmall Vila Arena in Amsterdam. En nee, wij verkopen niet direct online.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *