PASSE PARTOUT

passe partout

Passe Partout: meubels van Nederlandse en Belgische topontwerpers

Corné Wonen is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardig, luxe meubilair dat u van optimaal wooncomfort voorziet. Een merk als Passe Partout mag dan ook zeker niet aan onze collectie ontbreken. De meubelstukken van Passe Partout worden ontwikkeld door zeven Nederlandse en Belgische topdesigners. Onder andere de Nederlandse ontwerper Hans Daalder heeft enkele ontwerpen op zijn naam staan. Passe Partout vervaardigt meubelstukken met een moderne, landelijke en romantische stijl en voert vooral een brede collectie banken. Deze zijn bij Corné Wonen uiteraard ruim vertegenwoordigd. 

Ontstaan en ontwikkeling van het bedrijf

Passe Partout werd in 1998 als een Belgische onderneming opgericht en begon met het ontwerpen en ontwikkelen van een aantrekkelijke collectie moderne sofa’s. De eerste producties vonden uitsluitend plaats in Hongaarse fabrieken, maar al snel werd ook met meubelproductie in eigen panden aangevangen. Dat de meubels van Passe Partout direct een succes waren, bleek wel uit het feit dat de fabrikant reeds in 2005 verder uitbreidde en zijn grenzen buiten Europa verlegde. In de loop der jaren werden er partnerships met verschillende ontwerpers gesloten en werd het assortiment uitgebreid. 

Mooi hoeft niet duur te zijn

Passe Partout streeft er voortdurend naar meubels te ontwikkelen die uw dagelijks leven aangenamer maken. Niet voor niets luidt de slogan van het bedrijf ‘Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout’. De meubels, die u helpen de dag te plukken, worden door ontwerpers met de grootste passie gemaakt. Deze passie hoopt het bedrijf ook over te dragen op zijn klanten. Ook stelt de fabrikant dat mooi niet per se duur hoeft te zijn. Een visie waar Corné Wonen geheel achter staat! 

Kwaliteit voorop, mogelijkheden volop

Passe Partout vervaardigt fauteuils, stoelen, tafels, zitbanken en accessoires. Vooral de bankencollectie is breed te noemen. Zo biedt Passe Partout u onder andere hoekbanken, elementenbanken en fauteuils in de meest prachtige stoffen. Kwaliteit staat daarbij uiteraard altijd voorop. De Gianni en de Juka bank behoren tot de meest bekende exemplaren. Onder de salontafels kan Jukebox het paradepaardje worden genoemd. Een Passe Partout bankstel of fauteuil kunt u geheel laten personaliseren. De mogelijkheden wat betreft kleuren en stoffen zijn bijna eindeloos. 

Passe Partout: oogstrelend én ergonomisch

De Nederlandse en Belgische ontwerpers weten constant in te spelen op de variërende wensen van klanten. Daarbij wordt ergonomie uiteraard niet uit het oog verloren. Na een lange werkdag wilt u namelijk niet alleen kunnen neerploffen op een oogstrelende bank, maar ook kunnen plaatsnemen op een meubelstuk dat u helpt weer helemaal tot rust te komen. Met het sublieme zitcomfort van de Passe Partout banken en fauteuils zit dat wel goed. Elk model is handgemaakt en samengesteld in een van de Europese productiefaciliteiten. 

Website en showroom

Bent u geïnteresseerd in de collectie van Passe Partout? Bekijkt u dan gerust de exemplaren op onze website, of brengt u een bezoek aan onze showroom. Zo kunt u het meubilair van dit merk met eigen ogen van dichtbij bekijken. Koopt u bij ons een meubelstuk van Passe Partout? Deze wordt door ons bij u thuis afgeleverd en geplaatst. Voor het grootste deel van ons Passe Partout assortiment geldt bovendien een garantietermijn van wel tien jaar. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *