INTERIEURTRENDS VAN 2020.. BY CORNÉ

INTERIEURTRENDS VAN 2020.. BY CORNÉ

Awkwardness gives me great comfort. I’ve never been cool, but I’ve felt cool. I’ve been in the cool place, but I wasn’t really cool – I was trying to pass for hip or cool. Fashion never stops. There is always the new project, the new opportunity.

Dit zijn de interieurtrends van 2020 volgens Corné Wonen

Als liefhebbers van interieur weten we bij Corné Wonen natuurlijk allang wat de trends zijn in het nieuwe jaar. We verklappen het maar direct: de complete collectie van 2020 is een aanrader. Maar er zijn een aantal items die we graag uitlichten. Zo weet u precies met welke meubels, kleuren, stoffen en materialen u uw interieur klaarmaakt voor de toekomst!

Eikenhouten eetkamertafels

Een item dat ongekend populair wordt in 2020: de eikenhouten eetkamertafel. En dan hebben we het niet over de nette variant. In het nieuwe jaar zijn eetkamertafels met een robuuste uitstraling de trend. Niet opgedikt en van massief eikenhout: dat zijn de kenmerken voor een tafel van deze tijd!

Zitmeubels in grofgeweven stoffen

Grofgeweven stoffen stijgen in 2020 in populariteit. Het leuke aan deze trend is dat u er vele kanten mee uit kunt. In een effen of gemêleerde kleur heeft deze stof een compleet andere uitstraling. Opvallend is dat de grofgeweven stof goed werkt met een metalen onderstel of zwevende constructie. Een speelse combinatie die zorgt voor een rustgevende, luchtige sfeer in huis.

 

Glaskasten

Van glaskasten krijgen we in 2020 geen genoeg! Het is een prachtige manier om uw interieur van karakter te voorzien en een moderne uitstraling te geven. Met een glazen kast plaatst u voorwerpen in het zicht die aandacht verdienen. Creëer een stoere uitstraling door de glaskast met metalen poten te combineren. Of kies voor klassiek met een combinatie van glas en eikenhout. Stijlvoller kan het wat ons betreft niet!

Marmeren salontafels

Opvallend in de collectie van 2020 is dat we er veel marmer in terug zien komen. Deze bijzondere natuursteen geeft sfeer aan iedere ruimte. U zult verstelt staan van het warme en luxueuze effect dat marmer heeft op uw interieur. Kiest u voor een marmeren salontafel of eetkamertafel? Dan hoort u officieel bij de trendsetters van 2020!

Bekijk de interieurtrends 2020 bij Corné Wonen

Enthousiast geworden van al die nieuwe interieurtrends? Snappen we! Ontdek tijdens een adviesgesprek welke nieuwe items bij uw huidige interieur passen. Of pak het groots aan en stel samen met onze adviseurs een compleet nieuw interieur samen. We helpen u graag verder tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom in Woonmall Villa ArenA in Amsterdam. Afspraak maken? Dat kan via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *