Kasten

Praktische kasten met stijl van Corné wonen
Een kast kan allerlei verschillende effecten hebben op een ruimte. Als deze niet goed geplaatst of ontworpen is dan kan hij de hele sfeer verstoren. Een goed passende kast geeft echter een heleboel praktische opslagruimte en daarnaast helpt het om de ruimte een fijn karakter te geven. Alle kasten van Corné wonen zijn goed uitgedacht en bieden deze perfecte combinatie van stijl en opbergruimte.

Een passende optie voor elke situatie
Kasten kunnen erg verschillende kwaliteiten hebben. Sommige zijn open en elegant met veel plek voor decoratiestukken, planten en leuke frutsels. Deze worden veel gebruikt in woonkamers en andere ruimtes waar je veel tijd wilt doorbrengen. Andere kasten zijn specifiek bedoeld om spullen in op te slaan. Die zijn handig voor slaap- en werkkamers en hoeven ook echt niet lelijk te zijn. Goed ontworpen kasten kunnen veel spullen bevatten terwijl ze toch ook plek open houden voor iets moois dat je ruimte opfleurt.

Laat je kasten precies op maat maken
Het is niet altijd even makkelijk om de juiste kast te vinden voor een specifieke plek. Je wilt natuurlijk het liefst geen loze ruimte creëren door een kast neer te zetten die net te klein is. Een te grote kast maakt het moeilijk om je door een ruimte te bewegen en zorgt daardoor voor irritatie. Bij Corné wonen willen we dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe kast. Daarom is het mogelijk om deze op maat te laten maken. Zo zorg je dat je optimaal praktisch en optisch voordeel haalt uit je nieuwe meubelstuk.

Gegarandeerd de beste kwaliteit
De prijs-kwaliteit verhouding van de kasten van Corné kun je nergens anders vinden. Dat komt doordat we extra ons best doen om slim in te kopen en onze showrooms verstandig te runnen. Daardoor vind je bij ons exclusief meubilair voor een zachte prijs. Iedereen hoort de mogelijkheid te hebben om zijn huis in te richten met kasten en andere meubels die een luxe, warme en stijlvolle sfeer creëren. We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we standaard tien jaar garantie geven.

eikenkasten
coesel
maatverkkasten
13803-scaled