Bank Julia van Jamé

Bank Julia van Jamé is een designbank van een kwalitatief hoogwaardig meubelmerk. Julia valt op door de zeer moderne stijl en het subtiel doorgevoerde rechte lijnenspel. Een ontwerp van klasse, zonder zich in te veel details te verliezen. De strakke belijning wordt gecombineerd met bekleding met een zachte(re) uitstraling en warme look. Deze vrouwelijke touch was precies wat ontwerper Gijs Papavoine van dit label voor ogen had.

Een tijdloze basis voor iedere woonsfeer

Het meubelmerk zelf omschrijft de bank niet voor niets als ‘elegante dame’. Bank Julia van merk Jamé is er in vele verschillende uitvoeringen: als 4/3,5/3,2,5 en 2-zits. Als loveseat, hocker, sofa of fauteuil. Ook kun je een bankopstelling maken met daarin een dormeuse. Dat is een lang hoekdeel dat bestaat uit één doorlopend element en waarvan de rug aansluit op de rest van de bank. Bank Julia van Jamé vormt een tijdloze basis voor iedere woonsfeer.

U kunt Julia bezichtigen in Rotterdam

Comfort en duurzaamheid hoog in het vaandel

Bij Jamé werken getalenteerde ontwerpers die het ambacht van meubel maken met veel liefde en enthousiasme beoefenen. Ook de productie geschiedt met eenzelfde aandacht en focus. Alle Julia banken en fauteuils worden, net als de andere ontwerpen van dit merk, in Oss met de hand gemaakt. Het gebruik van duurzame materialen staat centraal. Bank Julia van Jamé is uitgevoerd met hoogwaardig koudschuim in combinatie met Nosag vering voor een ongeëvenaard comfort.

jame-julia-sfeer-groen-genot-01
jame-julia-header-2018

Bank Julia van merk Jamé van dichtbij bekijken bij Corné Wonen

Denkt u dat bank Julia van label Jamé de toegevoegde waarde voor uw interieur is waarnaar u op zoek bent? Dan nodigen we u van harte uit om het ontwerp in een van de Corné Wonen showrooms te komen bekijken. U vindt ons in Rotterdam (Alexandrium), Hazerswoude (Rijneke Boulevard) of in Amsterdam (Woonmall Villa ArenA). Onze interieuradviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.