Bank Juka van Passe Partout

Zoekt u een strakke designbank met een hypermoderne look? Dan is bank Juka van het merk Passe Partout wellicht iets voor u. Deze is bijzonder stijlvol en ongekend comfortabel. Bovendien is de bank voorzien van een stevig, maar tegelijkertijd uiterst subtiel metalen frame. Zo lijkt het haast of de bank zweeft, wat bijdraagt aan een ruimtelijk gevoel in uw woonkamer. Zelfs de grootst mogelijke opstelling van deze bank toont zo nog ‘luchtig’.

Volop keuzemogelijkheden

Iedere Juka bank van Passe Partout wordt handgemaakt in België. Corné Wonen kent een langdurige samenwerking en korte lijnen met dit kwalitatief hoogwaardige meubellabel. Het bankstel betreft een elementenbank, ook wel een modulaire bank genoemd. Deze is uit verschillende onderdelen opgebouwd en kan daardoor geheel naar uw smaak worden samengesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ruime loungebank, een hoekbank of een opstelling met twee aparte twee- of driezitsbanken.

U kunt Juka bezichtigen in Hazerswoude

Uw Juka van Passe Partout ontwerpt u helemaal zelf

Niet alleen wat opstelling betreft kunt u de Juka van Passe Partout naar wens samenstellen, dit geldt ook voor het type pootjes en de stoffering. In plaats van voor zwarte metalen pootjes kunt u bijvoorbeeld voor een van de houten varianten gaan. Bovendien kunt u zelf spelen met zaken als armleuningen en zogeheten inner tables, oftewel tafels die tussen de elementen zijn genesteld. De interieuradviseurs van Corné Wonen helpen u graag bij het customizen van uw Juka.

web-Juka LSD 4184 & LSC 1456 overal bird vieuw
web-Juka LSC 1456 overall picture 2

Kom proefzitten bij Corné Wonen …

De Juka van Passe Partout is een moderne designbank die een ware eyecatcher in uw interieur kan betekenen. Bent u benieuwd hoe de bank er van dichtbij uitziet en wilt u zijn zitcomfort zelf kunnen ervaren? Komt u dan proefzitten in één van de filialen van Corné Wonen. U vindt Corné Wonen in Hazerswoude (aan de Rijneke Boulevard), in Rotterdam (Woonmall Alexandrium) en in Amsterdam (Woonmall Villa ArenA). Kiest u ervoor de Juka van Passe Partout aan uw interieur toe te voegen? Corné Wonen draagt zorg voor de levering en plaatsing.