Bank Zita van Zizeau

Bank Zita van het merk Zizeau is een design dat een stuk losser oogt dan de andere luxe banken van dit Nederlandse label. De strakke lijnen zijn net wat ronder en organischer uitgevoerd. Juist deze stijl geeft Zita die unieke, wat meer relaxte look en feel. Met dit model beantwoordt het label aan de zachte, afgeronde vormen die op dit moment veelgevraagd zijn. Het toegankelijke design past in de meest uiteenlopende woonkamers. Dit maakt de bank geliefd onder een breed publiek.

Zichtbare stiknaden en schuin weglopende armleuningen

Bank Zita van merk past niet alleen helemaal bij de vraag van nu, maar wordt tevens gekenmerkt door details die u niet zomaar in andere modellen terugvindt. Zo wordt het design versterkt door het zichtbaar houden van de stiknaden die schuin weglopen vanaf de armleuning in de rug van de bank, wat bijdraagt aan het gevoel van toegankelijkheid. De zwarte, metalen pootjes van deze bank zijn rond uitgevoerd.

U kunt Zita bezichtigen in Hazerswoude & Amsterdam & Rotterdam

Een bank op maat

Bank Zita van Zizeau is een zeer flexibele bank die eigenlijk in iedere woonruimte wel past. In de breedte is de bank in stappen van twintig centimeter te bestellen. Vrijwel elke lengte wordt zo denkbaar. Het feit dat Zizeau de ontwerpen in eigen fabriek vervaardigt, maakt mede dat het label bekendstaat als een specialist in maatwerk. Op maat gemaakte meubels zijn anno nu dé manier om een woning in te richten. Omdat het label materialen als hout en metaal op voorraad heeft, kunt u op een snelle levertijd rekenen.

80cdae_c716c755a3324db4a16e0dd5e66455a1_mv2
zitaa

Kom proefzitten op bank Zita van Zizeau

De interieuradviseurs van Corné Wonen kunnen u helpen met het ontwerpen van uw eigen bank op maat. Kiest u voor een uitvoering met of zonder armleuningen of een eiland? Het modulaire bankstel is te bezichtigen in onze filialen Rotterdam, Amsterdam en Hazerswoude. Wij laten u graag de beschikbare materialen van dichtbij zien en bovendien kunt u proefzitten op bank Zita van Zizeau om na te gaan of deze aan uw comforteisen voldoet.