PASSE PARTOUT LAZARO

De Passe Partout Lazaro bank is een stijlvolle bank met een heerlijk zitcomfort. De Passe Partout Lazaro is een elementen bank, dit betekent dat de bank uit verschillende onderdelen is opgebouwd. Het is daarom mogelijk om de bank geheel naar uw eigen smaak samen te stellen. Door het subtiele metalen frame van de bank lijkt het net alsof hij zweeft.

Passe Partout Lazaro bank

Er zijn veel varianten van de Passe Partout Lazaro bank mogelijk. De bank is in verschillende maten en stoffen verkrijgbaar. De bank is bijvoorbeeld verkrijgbaar als hoekbank, maar ook in een 2- en 3- en 3,5-zits variant. De bank van Passe Partout is een aanwinst voor elk interieur!

U kunt Lazaro bezichtigen in Hazerswoude 

Kenmerken Passe Partout Lazaro

Poten: zwart metalen of houten poten in diverse kleuren
Interieur: HR schuim met donsafdekking of traagschuim
Afmetingen tussen element zonder armen: 74 cm, 130 cm, 158 cm, 194 cm
Afmetingen bank met 1 arm: 96 cm, 152 cm, 180 cm, 216 cm
Afmetingen bank met 2 armen: 174 cm, 202 cm, 238 cm
Afmetingen lounge elementen: large lounge 272 cm, Bob lounge 160 x 123 cm, Bob table 160 x 138 cm, Bob without arms 160 x 103 cm
Afmetingen pouf: 96 x 96 x h 47 cm

passe-partout-lazarro-4-600x600
passe-partout-lazarro-6-600x600

Prijzen Passe Partout Lazaro

Bank met 2 armen 174 cm in stof vanaf € 1248,-
Hoekbank met 2 elementen: 2-zits + Bob Lounge in stof vanaf € 2390,-

In onze showroom staan onze adviseurs voor u klaar om u te helpen bij het uitkiezen van de juiste stof en formaat. U bent van harte welkom!

Passe Partout: België ruim 6 jaar geleden ging Corné Wonen van start met zitmeubel fabrikant Passe Partout. Dit was en is al jaren een succesvolle samenwerking, het enthousiasme de ontwerpen en de enorme groei zijn redenen tot een assortiment zitmeubelen, met ongekende mogelijkheden. De zitmeubel collectie van Passe Partout kenmerkt zich tot modern, landelijk, en romantisch. Corné Wonen heeft een grote collectie moderne banken in huis. Elementenbanken, hoekbanken, fauteuils in prachtige stoffen, waarbij kwaliteit voorop staat. De filosofie van Passe Partout en zijn collectie voldoet aan alle verwachtingen om van je huis een thuis te maken, genieten van je gezin, van je interieur en een leven in balans.

Enjoy life….Enjoy your sofa……Enjoy Passe Partout!
Wij kunnen alle Passe Partout collectie voor u leveren, oa: Zico- Liverpool-Onyx-Gio-Gianni-Livio -Dante-Adino-Ziggy en uiteraard ook een uitgebreide collectie stoffen is aanwezig. Wilt u er zeker van zijn dat wij een bepaald model hebben staan bel of mail ons even voor verdere informatie.