Bank Medusa van Passe Partout

Bent u op zoek naar een comfortabele bank met een moderne uitstraling, dan is de Medusa uit de Passe Partout collectie wellicht iets voor u. Het ontwerp van de bank straalt pure luxe uit en zijn vormen en volume nodigen uit om plaats te nemen. Terwijl de zachte, ronde lijnen van de Medusa van Passe Partout de bank al een geheel eigen karakter geven, bieden de verschillende elementen u ook nog eens de mogelijkheid om deze geheel naar eigen wens vorm te geven.

Een elementenbank die u de mogelijkheid biedt uw eigen bank te ontwerpen

De Medusa van Passe Partout is een elementenbank. Dit soort banken worden ook wel modulaire banken genoemd omdat ze uit verschillende onderdelen bestaan die los van elkaar te verplaatsen zijn. Dit betekent dat u over eindeloze mogelijkheden beschikt en, afhankelijk van de ruimte waar u de bank wenst te plaatsen, uw geheel eigen samenstelling kunt bepalen. Wenst u een royale loungebank of toch liever twee aparte zitbanken? De vele soorten bekleding en ruime kleurkeuze die u ook nog eens ter beschikking heeft, maken het mogelijk een bank te ontwerpen die 100% aan uw smaak en wensen voldoet.

U kunt Medusa bezichtigen in Hazerswoude & Amsterdam & Rotterdam

Over het merk Passe Partout

Passe Partout behoort tot de vaste waarden van de Corné Wonen collectie. De meubelstukken worden door Nederlandse en Belgische topdesigners vervaardigd en laten zich kenmerken door een moderne, romantische en landelijke stijl. Vooral de bankencollectie van Passe Partout, die ook zaken als stoelen, tafels en accessoires voert, is breed te noemen. De met HR schuim en pocketveren gevulde zittingen zijn van superieure kwaliteit. Net als op de andere banken van dit merk ontvangt u op de Medusa van Passe Partout tien jaar garantie.

web-2c77a7ff-5c8d-4b7f-94b6-361c117c0e18
Medusa-LSC-1770-#28

Proefzitten op de Medusa van Passe Partout

Bij Corné Wonen bestaat de mogelijkheid tot proefzitten. De Medusa van Passe Partout kunt u in al onze filialen - Woonmall Alexandrium (Rotterdam), Woonmall Villa ArenA (Amsterdam) en het filiaal aan de Rijneke Boulevard (Hazerswoude)- komen uitproberen. Onze interieuradviseurs heten u van harte welkom en staan klaar om uw vragen te beantwoorden.