Bank Lounge

LOUNGE: HET WONDER VAN ONTSPANNING EN FUNCTIE

Lounge is een ontspannings- en functiewonder met koninklijk zit- en ligcomfort. Bovendien wordt hij standaard geleverd met de back-draaifunctie voor meer zitdiepte en kan optioneel zelfs worden aangevuld met een houten paneel met een USB-poort.

FUNCTİES

Rugzwenkfunctie De geïntegreerde rugzwenkfunctie
creëert in een handomdraai een nog ruimer welzijnsgebied: door de rugleuning van de bank eenvoudig op te tillen en te verplaatsen, wordt de zitdiepte met ongeveer 25 centimeter vergroot. Het hoekdeel van de serie is zelfs voorzien van twee verstelbare rugleuningen, die afwisselend in de meest comfortabele standen kunnen worden gezet.Houten paneel met USB-aansluiting
De bankserie biedt optionele gestoffeerde elementen met een geïntegreerd houten paneel. Deze decoratieve plank heeft een praktisch USB-/oplaadapparaat voor smartphones, tablets enz.U kunt Lounge bezichtigen in Hazerswoude

ZITCOMFORT

Passe Partout behoort tot de vaste waarden van de Corné Wonen collectie. De meubelstukken worden door Nederlandse en Belgische topdesigners vervaardigd en laten zich kenmerken door een moderne, romantische en landelijke stijl. Vooral de bankencollectie van Passe Partout, die ook zaken als stoelen, tafels en accessoires voert, is breed te noemen. De met HR schuim en pocketveren gevulde zittingen zijn van superieure kwaliteit. Net als op de andere banken van dit merk ontvangt u op de Medusa van Passe Partout tien jaar garantie.

001_Sofa_Lounge_Cornéwonen_1800
  • Spring Supersoft
    Een aangenaam soepele kwaliteitsbekleding die de vormvastheid van een veerkern combineert met het onvergelijkbare comfort van een nonchalante, donsachtige, superzachte overlay. Tijdens het gebruik ontwikkelt zich een natuurlijk golfpatroon, dat in de loop van de tijd steeds duidelijker wordt.

004_Cornéwonen_Sofa_Lounge_13XXL-05XXL-060-20ZXXLP-05XXL-87XXL_Bezug_18601_Fb_Lehm_1800

INDIVIDUEEL PLANBAAR

Wist al? De enorme verscheidenheid aan typen en afdekkingen van dit model maakt het mogelijk om de meest uiteenlopende elementtypen, uitrustingsopties en functies te combineren. Onze illustraties dienen als voorbeeld en inspiratie - ontwerp uw individuele feelgood-meubels en pas deze tot in het kleinste detail aan uw behoeften, ruimteomstandigheden en wensen aan!

  • KWALITEIT & MATERIAAL
    Hoogwaardige materialen, eersteklas verwerking en solide knowhow: in elk gestoffeerd meubel van het merk ES zit een buitengewoon hoge kwaliteitsstandaard, al onze vaardigheden en al onze zorg. Gekenmerkt door de traditie en waarden van ons voormalige moedermerk Ewald Schillig, profiteren wij als jong bedrijf van een schat aan ervaring die teruggaat tot 1945. Strenge, terugkerende interne tests garanderen ook de veiligheid, kwaliteit en onschadelijkheid van onze meubelen. U kunt zich ook verheugen op een opmerkelijke verscheidenheid aan kwaliteitsgerichte bekledingsmaterialen – voor uw eigen feelgood-meubels, of het nu gaat om een ​​elegante leren bank, een stijlvolle loungebank in stof, een op maat gemaakte woonkamer of een tijdloze designklassieker .