Bank Sfida van Zizeau

Op deze pagina laten wij u kennismaken met Sfida: een unieke designbank met een strakke, moderne vormgeving. Sfida heeft een eigentijdse stijl en valt op door de speelse opstelling. Zo loopt bijvoorbeeld de rugleuning niet over de gehele breedte van de bank door. Daarin is deze bank uniek, zelfs binnen een label als Zizeau dat bekendstaat om zijn ontwerpen die anders zijn dan de standaard. De verschillende losse elementen zorgen er bovendien voor dat u een opstelling kunt creëren die geheel bij uw wensen en behoeften past. De bank is verkrijgbaar in meerdere kleuren en stoffen.

Het unieke ontwerp van Sfida

Bank Sfida van het Nederlandse label Zizeau valt op tussen de andere luxe designbanken. Bijna geen enkele andere bank heeft eenzelfde speelsheid en variatie in het ontwerp zoals Sfida deze heeft. Behalve de hierboven al genoemde onderbroken rugleuning is ook het feit dat de bank boven de vloer lijkt te zweven een uniek element. De verfijnde metalen pootjes zorgen er te allen tijde voor dat bank Sfida van Zizeau -zelfs in de grootst mogelijke opstelling- niet massief overkomt.

U kunt Sfida bezichtigen in Hazerswoude & Amsterdam & Rotterdam

Bank Sfida van Zizeau is geheel naar wens aan te passen

Wanneer u denkt aan opties waarmee u een meubelstuk geheel naar wens kunt aanpassen, denkt u ongetwijfeld aan zaken als type bekleding en kleur. Zizeau gaat met deze bank echter nog een stapje verder. De ontwerpers hebben bijvoorbeeld ook gedacht aan praktische opties als sidetables en voorzieningen voor een 220 V stopcontact en USB-aansluiting. Zo kunt u behalve ontspannen ook werken op deze bank.

sfida1
sfida2

Proefzitten bij Corné Wonen

De Sfida bank van merk Zizeau wordt niet alleen in Nederland ontworpen, maar wordt ook op Hollandse bodem gemaakt. Zo houdt het label wat betreft kwaliteitscontrole een scherpe vinger aan de pols. De ongekende kwaliteit zorgt ervoor dat ook Corné Wonen geenszins twijfelt om op de bekleding van deze bank tien jaar garantie te geven. Bent u geïnteresseerd in bank Sfida van merk Zizeau? Brengt u dan vooral een bezoek aan een van onze filialen om deze van dichtbij te bekijken en om te komen proefzitten.