Bank Jort van Jamé

Jort is één van de bestsellers van meubelmerk Jamé. Binnen de collectie van dit Brabantse merk valt Jort op als ‘stoere, eigentijdse bank met een zachte finishing touch’. De bank heeft namelijk wel rechte lijnen (stoer en strak design) maar die lopen uit in afgeronde vormen. Een combinatie die anno nu op grote populariteit kan rekenen. Eveneens bijzonder in het ontwerp is dat de armleuning doorloopt in de lage rug en dat er gewerkt is met losse rug kussens. Juist deze laatste twist in het ontwerp zorgt ervoor dat bank Jort uitnodigt om ontspannen te zitten.

Een tijdloze basis voor vrijwel iedere woonkamer

Zoekt u een luxe designbank die uw moderne interieur extra glans geeft? Dan valt bank Jort van label Jamé vast helemaal in de smaak! Jort heeft een eigen stijl door de lage rug met losse kussens, die aan de achterzijde door rolkussens worden ondersteund. Tevens zorgt het lichtvoetige en strak belijnde onderstel ervoor dat de bank de ruimte waarin deze wordt geplaatst niet helemaal ‘vult’. Zelfs de grootste uitvoering heeft een optisch ruimtelijk effect. Een tijdloze basis voor vrijwel iedere woonkamer.

Het ambacht van meubelmakerij door Jamé

Bank Jort van label Jamé is tot stand gekomen door een team met een passie voor het ambacht van meubels maken. Het merk staat voor meubilair met een sterk karakter en een eigen persoonlijkheid. Zelfs de kleinste details worden in de ontwerpen tot in de puntjes uitgewerkt. Bank Jort van Jamé wordt, net als de andere bankstellen en fauteuils van dit merk, in het eigen productiehuis in het Brabantse Oss vervaardigd. Zo kan het team de productiekwaliteit en -voortgang nauwlettend in de gaten houden.

jort6
jort-bankstel-3-zits-sfeer

Is bank Jort van Jamé uw nieuwe maatwerk bank?

Is deze bank mogelijk de aanvulling op uw interieur waar u naar zocht? Bezoekt u dan eens een van de filialen van Corné Wonen in Hazerswoude, Amsterdam of Rotterdam. U kunt het comfort van bank Jort van merk Jamé dan zelf beoordelen en bovendien helpen onze interieuradviseurs u graag bij het samenstellen van uw maatwerk designbank.