Bank Vasco

VASCO: IMPOSITIEF EN RUIM DESIGN

Natuurlijk steunen wij gezond minimalisme! Behalve imposante levende landschappen zoals Vasco daar mag je van alles wat meer hebben… meer comfort, meer keuze, meer ruimte. En als het zo gezellig is als hier, wil je nooit meer opstaan…

ZITCOMFORT

Super zacht
Zak weg in dit supercomfortabele, superzachte en bewust casual zitkussen met donsachtige vulling. Het typische, natuurlijke golfpatroon van de Comfort Supersoft bekleding ontstaat door gebruik en komt steeds meer naar voren. Tegelijkertijd zorgt de vooruitstrevende stofferingsstructuur voor een zachte zitondersteuning en de maatvastheid van het meubel.

U kunt Vasco bezichtigen in Hazerswoude & Amsterdam & Rotterdam

INDIVIDUEEL PLANBAAR

Wist al? Door het enorme aanbod aan hoezen voor dit model kun je elke kleur kiezen die je maar kunt bedenken. Onze illustraties dienen als voorbeeld en inspiratie - ontwerp uw individuele feelgood-meubels en pas deze aan uw behoeften, ruimteomstandigheden en wensen aan!

001-Sofa-Vivo-Cornéwonen_1800
001_Cornéwonen_Sofa_Vivo_1800

KWALITEIT & MATERIAAL

Hoogwaardige materialen, eersteklas verwerking en solide knowhow: in elk gestoffeerd meubel van het merk ES zit een buitengewoon hoge kwaliteitsstandaard, al onze vaardigheden en al onze zorg. Gekenmerkt door de traditie en waarden van ons voormalige moedermerk Ewald Schillig, profiteren wij als jong bedrijf van een schat aan ervaring die teruggaat tot 1945. Strenge, terugkerende interne tests garanderen ook de veiligheid, kwaliteit en onschadelijkheid van onze meubelen. U kunt zich ook verheugen op een opmerkelijke verscheidenheid aan kwaliteitsgerichte bekledingsmaterialen - voor uw eigen feelgood-meubels, of het nu gaat om een elegante leren bank, een stijlvolle loungebank in stof, een op maat gemaakte woonkamer of een tijdloze designklassieker .