zizeau meubelen

Zizeau: meubels met een ‘Dutch touch’

Bij het Nederlandse meubellabel Zizeau draait het niet alleen om het uiterlijk van de bank, maar ook om een zo hoog mogelijk zitcomfort. Hoe kan het dan ook anders dan dat dit merk perfect bij de collectie van Corné Wonen past. Zizeau heeft precies dezelfde visie als wij: luxe en comfort kunnen hand in hand gaan met betaalbaarheid. Het merk vervaardigt onder andere fauteuils, banken, tafels en kasten. De producten worden stuk voor stuk door vakmannen en -vrouwen vervaardigd en worden gekenmerkt door een echte ‘Dutch touch’. Elk meubelstuk heeft een verfijnd en geheel eigen karakter. 

Uw wensen staan centraal

Corné Wonen werkt uitsluitend samen met fabrikanten die oog hebben voor de wensen van de klant, iets wat Zizeau als merk bij uitstek kenmerkt. De ontwerpers van dit merk laten zich constant inspireren door allerlei vormen, kleuren en materialen. De producten maakt men in de eigen Nederlandse fabriek, zodat de kwaliteitseisen gedurende het hele productieproces nauwlettend in de gaten kunnen worden gehouden. Een Zizeau bank kan geheel op maat worden gemaakt op basis van uw wensen wat betreft kleuren en materialen. 

Zizeau: een merk van Meubitrend

Zizeau is een merk van Meubitrend, een fabrikant met reeds tientallen jaren ervaring binnen het vakgebied. Maar ook een fabrikant die begon vanuit een passie voor het ambacht en niet puur vanuit zakelijk perspectief. Het doel van Meubitrend is het vervaardigen van meubels waar klanten écht naar op zoek zijn. Iets wat met het label Zizeau zeer goed lijkt te lukken. Met Zizeau, maar ook de andere merken die deze fabrikant voert, wordt een duidelijke boodschap afgegeven: uniciteit gaat boven massaproductie. 

Garanties

Meubitrend is al 45 jaar een betrouwbare partij binnen de meubelindustrie. De werkwijze en visie komen geheel overeen met die van Corné Wonen, waardoor wij u diverse garanties kunnen bieden:

  1. Kwalitatief hoogwaardige materialen uit Nederland  of zo dichtbij mogelijk
  2. Productie door ervaren vakmensen
  3. Snelle levertijden, ook van op maat gemaakte meubels

De paradepaardjes van dit meubelmerk

De collectie van Zizeau heeft de afgelopen jaren een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. De paradepaardjes van dit merk zijn zonder enige twijfel Sfida en Fermo. Ook bank Terra is een bijzondere, omdat de meubelstof van deze bank vervaardigd is van gerecycled materiaal. In de collectie van Corné Wonen vindt u de prachtigste exemplaren terug, waaronder ook de Fermo bank met een romp van beukenhout, Nosag vering en een vulling van koudschuim extra. Dit betekent stevigheid en optimaal zitcomfort. Omdat de kussens in de hoekopstelling niet aansluiten, wordt een zeer speels effect gecreëerd. De bank is in verschillende opties verkrijgbaar. 

De collectie ontdekken op onze website en in de showroom

Voor Zizeau bent u bij  Corné Wonen aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar banken en ander meubilair van dit merk? Kijkt u dan eens rond op onze website, of komt u gezellig langs in de showroom. Heeft u vragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze betrokken medewerkers beantwoorden deze graag voor u. Bestellingen die u bij Corné Wonen doet, worden bij u thuis afgeleverd en geplaatst, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *