COESEL KASTEN

Coesel kasten

Coesel Kasten: innovatief en minimalistisch

Coesel Kasten kunnen dusdanig worden ontworpen dat zij helemaal aan uw wensen en behoeften voldoen. Een kast is immers een van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Coesel Collection B.V. is een Nederlandse meubelmaker, gevestigd in Uitgeest. Het innovatieve Dutch Design meubelmerk, met al meer dan 70 jaar ervaring in het vak, heeft een uitgebreide kastencollectie voor u ontwikkeld. Vrijwel alle kasten zijn greeploos uitgevoerd, wat de strakke en minimalistische look helemaal afmaakt. Uiteraard vindt u een ruim assortiment Coesel Kasten bij Corné Wonen. 

Met Coesel Kasten is maatwerk altijd mogelijk

De meeste Coesel Kasten betreffen modulaire kasten, waardoor er op het gebied van maatvoering veel mogelijkheden bestaan. Een modulair kastensysteem is geheel op uw wens aan te passen. Niet alleen qua afmeting, maar ook qua kleur. U kunt de kast zo groot of klein laten maken als u wenst. De modulaire Coesel Kasten kunnen op verschillende wijzen worden opgebouwd: behalve op onderstellen van uiteenlopende hoogtes kunnen deze ook op stelvoetjes zwevend boven de grond worden geplaatst of hangend aan de wand. 

Uitgevoerd in een lakkleur naar keuze

Zoals gezegd heeft u niet alleen wat betreft maatvoering uiteenlopende mogelijkheden; ook de kleur is geheel aan u. Elke kast vervaardigt deze fabrikant van sterk en temperatuur- en vochtbestendig MDF. Het bovenblad kan een glazen topblad maar ook een MDF topblad betreffen. De kasten spuit deze fabrikant in een lakkleur naar keuze. Er zijn veel verschillende kleuren mogelijk. Ook kunt u kiezen of u uw kast in mat lak, ultra mat lak of hoogglans lak wild laten uitvoeren. 

Strakke, duurzame en tijdloze designs

Coesel Kasten worden vervaardigd door Coesel Collection B.V., een Nederlandse fabrikant die al ruim dertig jaar actief is en kastmeubelen voor zowel woongebruik als projecten maakt. Coesel is een gevestigde naam binnen de interieurbranche en staat bekend om zijn nuchtere en functionele meubelen, kenmerken die ook voor Coesel Kasten gelden. Elk ontwerp betreft een strak, duurzaam en tijdloos design. De fabrikant beschikt over een eigen ontwerpteam dat ook de Coesel Kasten ontwerpt. De fabrikant is lid van de Centrale Bond van Meubelfabrikanten. 

Naar welke kast bent u op zoek?

Wanneer u op zoek bent naar een kast, is het belangrijk om te bedenken welke grootte u nodig heeft. Wat wilt u erin opbergen en in welke ruimte wilt u de kast plaatsen? Dankzij de modulaire ontwerpen maken Coesel Kasten vrijwel alles mogelijk. Heeft u eenmaal bepaald wat de grootte en exacte opstelling zal worden, dan kiest u de kleur die het beste staat bij uw interieur. Wilt u een rustige sfeer creëren of juist een eyecatcher in huis halen? De medewerkers van Corné Wonen adviseren u graag over de aanschaf van Coesel Kasten. 

Website en showroom

Coesel Kasten kent inmiddels een ruim aantal collecties, waaronder de Cobra, Prisma, Capri en Home collectie. Elke lijn wordt door unieke details gekenmerkt. Voor Coesel Kasten bent u bij Corné Wonen aan het juiste adres. Op onze website vindt u ons huidige assortiment, maar wanneer u de meubels van dichtbij wilt bekijken, kunt u met een gerust hart een van onze showrooms bezoeken. Daar nemen wij ruim de tijd om u van alle gewenste adviezen over Coesel Kasten te voorzien. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *