Vacature Part time Interieur Adviseur

Ben jij die commerciële en gastvrije interieuradviseur met een sprankelende persoonlijkheid? Hou je van om mensen te helpen met hun interieur? Vind jij belangrijk om kwalitatieve producten te verkopen? Dan is de functie van Interieuradviseur bij Corné Wonen wat voor jou! Als Interieuradviseur ben jij het visitekaartje van Corné Wonen. Jij maakt onze klanten blij met toffe interieur en lifestyle producten.

 

Hoe jij klanten blij maakt!

Jij geeft klanten bij Corné Wonen een ontzettend warm welkom. Je legt hen in de watten en bent echt geïnteresseerd in hun wensen. Je luistert goed, want je weet dat iedere klant uniek is. Zo kun je telkens een inspirerend persoonlijk interieuradvies geven en de verwachtingen overtreffen. Samen met je collega’s zorg je voor een gezellige sfeer en bouw je een ‘feestje’ met de klant tijdens hun zoektocht naar het perfecte interieur. Je bent pas tevreden als de klant met een glimlach de winkel verlaat. Samen met het team zorg je ervoor dat shoppen bij Corné Wonen een beleving is!

Goed getraind aan de slag

Als Verkoopadviseur bij Corné Wonen krijg jij de juiste training om goed aan de slag te gaan. Met de juiste tools kom jij als salesgerichte en gedreven Interieuradviseur goed voor de dag. Je weet dit ook om te zetten in interieur inspiratie en goede verkoopresultaten.

Dit ben jij!

  • Commercieel en vol energie
  • Jij bent gastvrij en klantgericht
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in wonen
  • Je bent communicatief vaardig en luistert echt naar de klant

Dit biedt Corné jou!

Een werkomgeving met inspirerende interieur en lifestyle producten, een passend uurtarief ook een aantrekkelijke bonusregeling.

  • 24,- tot 36 uur parttime
  • Vaste uurtarief tussen €15,- – € 20,-
  • Bonussen van €1000, – tot €5000