Bank Naomi van Zizeau

Zoekt u een nieuw bankstel dat past in uw strakke, moderne interieur? Dan is het ontwerp Naomi van het merk Zizeau wellicht iets voor u. De stijlvolle, elegante bank is door ervaren vakmanschap tot stand gekomen en wordt gekenmerkt door die onvervalste ‘Dutch Touch’. Het opvallende design straalt comfort en luxe uit en is in talrijke L- en U-vormen te realiseren. Zo kunt u deze bank laten aansluiten bij de vorm en grootte van de ruimte waar u deze wilt plaatsen.

Een design met een robuust en tegelijkertijd speels karakter

De designers van het Nederlandse Zizeau hebben in bank Naomi een strakke look weten te combineren met de relaxte feel van een lounge bank. Zo zorgen de zitkussens -die uit één geheel bestaan- voor een robuuste vormgeving, terwijl de speels tegen de rugleuning geplaatste kussens het geheel uitnodigend maken. In vele opstellingen zijn bovendien één of meerdere tafels (een T- of Block-table) opgenomen. De terugvallende houten sledes van deze bank zorgen er tot slot voor dat deze boven de grond lijkt te zweven.

U kunt Naomi bezichtigen in Hazerswoude & Amsterdam & Rotterdam

Designbank van zeer degelijke, Hollandse kwaliteit

Bank Naomi is ontworpen door de designers van het Nederlandse meubellabel Zizeau. Hun ontwerpen zijn steeds verfijnd, uniek en passen geweldig in luxe, sfeervolle interieurs. Al sinds 1976 weet Zizeau interieurs ‘naar een hoger niveau’ te tillen. Zizeau draagt kwaliteit hoog in het vaandel. De productie, waarbij uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt, vindt plaats in de eigen fabriek in Nederland. Corné Wonen geeft op bank Naomi van Zizeau dan ook 10 jaar garantie.

Naomi/ Zizeau
80cdae_b6e7308d36e9437e910e4cb1c34be760~mv2

Wordt bank Naomi van Zizeau uw nieuwe bank?

Ziet u bank Naomi van Zizeau wel zitten? Komt u dan eens proefzitten in een filiaal van Corné Wonen in Hazerswoude, Amsterdam of Rotterdam. U kunt dan zelf het comfort van deze designbank beoordelen en de materialen van dichtbij zien en voelen. Onze interieuradviseurs helpen u graag met het realiseren van uw ideale samenstelling en kunnen uw vragen omtrent dit meubelstuk, maar ook andere in de showroom aanwezige items, tot in detail beantwoorden.