Bank Zico van Passe Partout

Bank Zico van het merk Passe Partout is een elegante en moderne zitbank met een strakke, maar tegelijkertijd knusse uitstraling. Hij is beschikbaar in verschillende opstellingen, stoffering (patronen) en kleuren. Ook de poten zijn aan te passen: u kunt kiezen voor zwarte, gepoedercoate metalen pootjes of de meer naturelle beukenhouten. Zitbank Zico van Passe Partout is van tweezitsbank tot hoekbank beschikbaar. Zijn moderne en gezellige uitstraling zorgen ervoor dat hij al snel in uw interieur past.

Uw Zico bank op maat

Uw bank customizen? Het Belgische merk Passe Partout, gevestigd in het Belgische Temse, geeft u de mogelijkheid dit meubelstuk vrijwel volledig aan uw eigen smaak en wensen aan te passen. De Zico bank is namelijk eveneens een elementaire oftewel modulaire bank. Met de losse onderdelen kunt u zelf de samenstelling bepalen. U kent de ruimte waar u deze bank wilt plaatsen immers het beste. Variëren met geïntegreerde tafel- of kastelementen en armleuningen behoort tot de mogelijkheden. De interieuradviseurs van Corné Wonen helpen u graag bij het samenstelling van uw ideale Zico bank van Passe Partout.

Een Zico bank van Passe Partout: superieure kwaliteit & optimaal zitcomfort

Passe Partout heeft inmiddels ruim twintig jaar ervaring met zitmeubelen en weet hoogwaardige kwaliteit tegen betaalbare prijzen te leveren. Zico heeft een hoog, elegant onderstel en een strakke belijning. Zo blijft hij te allen tijde compact ogen. De strakke basis en de losse rugkussens vormen een mooie combinatie. De zitting is voorzien van HR schuim in combinatie met een gecompartimenteerd kussen. Indien gewenst kunt u voor een nog hoger zitcomfort kiezen voor Memory Comfort.

2105-PP-Drone-4_HR
2105-PP-dag1-141_HR

Zelf het zitcomfort ervaren in een filiaal van Corné wonen

Wilt u de kwaliteit van bank Zico van Passe Partout in het echt uitproberen? Corné Wonen biedt u hiertoe de mogelijkheid! Al onze filialen (Woonmall Alexandrium in Rotterdam, Woonmall Villa ArenA in Amsterdam en het filiaal aan de Rijneke Boulevard in Hazerswoude) beschikken over minimaal één exemplaar. Onze interieuradviseurs staan er graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.