Bank Saar van Jamé

Bank Saar wordt door het label Jamé, het meubellabel uit het Brabantse Oss, ontworpen én geproduceerd. Corné Wonen neemt standaard veel designmeubilair van Jamé in de collectie op. Bank Saar valt daarin op door haar krachtige, stoere look. Het design komt in vele interieurstijlen tot zijn recht. De bank is verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren stof. Zo vindt u altijd precies díe bekleding die bij uw interieur past.

Een bank die bij vrijwel iedere woonstijl past

De rechte lijnen in combinatie met strakke stoffering en opvallende kapnaden maken van deze bank een moderne verschijning. Toch heeft bank Saar van Jamé een karakteristieke tijdloze stijl. De bank past daardoor als een kameleon bij bijna elke woonkamer. Het moderne matzwarte frame geeft direct een eigentijdse, moderne look & feel. Strakke vormgeving en maximaal comfort gaan hier hand in hand.

100% Nederlands fabricaat

Net als het label Zizeau valt ook Jamé onder fabrikant Meubitrend. Jamé staat voor banken en fauteuils van het hoogst mogelijke comfort. Elk model, waaronder ook Saar, wordt in Noord-Brabant ontworpen en geproduceerd. De productie geschiedt door vakmensen met jarenlange ervaring in dit ambacht. Een groot aantal kleuren en maatvoeringen is mogelijk, welke ook nog eens binnen enkele weken kunnen worden gerealiseerd.

JAME-SAAR-Sfeer-06-2017
JAME-SAAR-Sfeer-04-2017

Bank Saar van Jamé bij Corné Wonen uitproberen

Corné Wonen biedt vele moderne designbanken die zeer goed passen in luxe interieurs. Wilt u bank Saar van het label Jamé van dichtbij kunnen bekijken en even proefzitten? Komt u dan in een van onze showrooms testen wat u van het comfort van dit model vindt. Wilt u een losse fauteuil of een Saar loveseat? Of wenst u een 2/2,5/3/ 3,5 of 4-zits bank? Er zijn ook verschillende hoekopstellingen beschikbaar. Onze interieuradviseurs helpen u graag met het bepalen van de voor uw ruimte beste opstelling.