Bank Roy van Jamé

Bank Roy van het Nederlandse meubelmerk Jamé is een moderne, strak belijnde designbank. De enige ronding zit in de zitkussens, juist om een optimaal zitcomfort te garanderen. Roy is strak bekleed met prachtige, kwalitatief hoogwaardige stoffering. Niet voor niets geeft Corné Wonen de garantie dat u de komende 10 jaar geen slijtage op de bekleding van bank Roy zult zien. De grootste uitvoering heeft een breedte van 236 centimeter, terwijl een hocker slechts 96 centimeter breed is. De zithoogte van alle uitvoeringen betreft 41 centimeter.

Een prettige bank om op te loungen

Bank Roy van label Jamé is afgeleid van het eerdere model Rick. Beide zijn strak gestoffeerd, maar type Roy heeft meer ronding in de zitkussens. Samen met de rugkussens vormen deze de ideale plek om na een lange dag te loungen. De bank is afgewerkt met kapnaden, die samen met de rvs of matzwarte hoekpootjes -die kenmerkend zijn voor de standaard uitvoering- van een vleugje robuustheid voorzien. Houten poten behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Variatie in bank Roy

Bank Roy van het label Jamé biedt mogelijkheden voor vele verschillende bankopstellingen. De interieuradviseurs van Corné Wonen helpen u graag om de ideale opstelling te maken aan de hand van uw smaak, woon (of juist werk-) wensen en de ruimte waarin u bank Roy wenst te plaatsen. Alle Roy designbanken staan standaard op rvs of op matzwarte hoekpoten. Wenst u een andere stijl, dan kunt u uw bank laten maken met schuin geplaatste houten poten of met een matzwart framewerk (in plaats van pootjes).

Bank Roy
JAME-ROY-Vooraanzicht-02

Bank Roy van label Jamé in het echt bekijken

Ziet u bankstel Roy van het merk Jamé als een kanshebber om aan uw interieur toe te voegen? Dan zult u de bank ongetwijfeld van dichtbij willen zien. Proefzitten is bij Corné Wonen mogelijk. In alle drie onze filialen -Amsterdam Villa ArenA, Rotterdam Alexandrium en Rijneke Boulevard in Hazerswoude- staat ten minste één Roy bankstel. Onze aanwezige interieuradviseurs voorzien u graag van informatie en adviezen.