Bank Milo van Jamé

Bank Milo van het merk Jamé is een volle zitbank van een Nederlands interieurlabel. Een label dat bij ieder ontwerp maximaal oog heeft voor detail. Onder de Jamé banken is Milo bij uitstek de bank met een zachte, vriendelijke uitstraling. Hij nodigt uit om u daar heerlijk in te ‘nestelen’. De nieuwe blikvanger van dit merk is iets losser van vorm dan de andere bankstellen die onder dit label worden uitgebracht. Toch is de stijl zeker niet als landelijk te omschrijven: Milo past uitstekend in strakke interieurs.

Milo, een pronkstuk van Nederlands komaf

Milo is een designbank die luxe interieurs kracht bijzet. De bank wordt met zijn strakke belijning en tegelijkertijd zachte vormen van de armen en rug vaak gezien als een eyecatcher. Milo is ontworpen in het Brabantse Oss. Net als de andere banken en fauteuils van dit merk onderscheidt ook dit exemplaar zich door stijlvolle details en de stoffering in warme kleuren. Vooral de armleuning die over het zitgedeelte heen rolt, doet de bank opvallen. Ook wat betreft zitcomfort laat bank Milo van Jamé niets te wensen over.

U kunt Milo bezichtigen in Hazerswoude

Een nieuwe manier van meubels maken

Met bank Milo laat Jamé zien een nieuwe manier van werken te hebben aangenomen. Waar een ontwerp voorheen werd bepaald op basis van beschikbare materialen, wordt nu het materiaal bij de vorm gezocht. De banken van Jamé ademen het ambacht van meubelmaker. Ook Milo gaat daardoor jarenlang mee. Corné Wonen geeft tien jaar garantie.

milo_1
milo_2

Designbank Milo van Jamé met eigen ogen aanschouwen

Bij het kopen van een nieuwe zitbank is het belangrijk om het zitcomfort te kunnen voelen. Of een bank prettig zit of niet is namelijk iets heel persoonlijks. Ook de stofferingsmogelijkheden wilt u wellicht van dichtbij bekijken. Bij onze filialen aan de Rijneke Boulevard (Hazerswoude), in Amsterdam (Villa ArenA) en in Rotterdam (Alexandrium) kunt u uw zintuigen laten prikkelen. Onze interieuradviseurs staan graag voor u klaar om u alles omtrent de mogelijkheden van bank Milo van Jamé te vertellen.