Bank Fermo van Zizeau

Een bank is voor velen het belangrijkste meubelstuk van het interieur. Des te belangrijker is het dan ook dat deze volledig aan uw wensen voldoet. Met Bank Fermo van Zizeau kunt u alle kanten op, waardoor er altijd een opstelling en uitvoering mogelijk is die geheel naar smaak is. Fermo is een strakke, moderne designbank die een ware eyecatcher in iedere woning is. Een bank die uw interieur net dat beetje extra glans geeft.

Topkwaliteit

Bank Fermo van Zizeau wordt ontworpen en gefabriceerd op Nederlandse bodem. Net als alle andere meubelstukken die dit merk voert, wordt de bank gekenmerkt door zijn hoge kwaliteit. Deze heeft het te danken aan het gebruik van hoogwaardige materialen. De bank heeft een frame van beukenhout, wat jarenlang voor stevigheid en stabiliteit zorgt. Het hoge zitcomfort wordt bereikt met de Nosag vering en koudschuim die in de zitkussens zijn verwerkt. Nosag vering betreft elektrisch geharde, stalen vering die niet inzakt. Daardoor is deze vrijwel onverslijtbaar.

U kunt Fermo bezichtigen in Hazerswoude & Amsterdam & Rotterdam

Bank Fermo van Zizeau: geheel naar eigen ontwerp

Gezien het feit dat bank Fermo van het merk Zizeau op Nederlandse bodem wordt ontworpen én geproduceerd, maakt dit het customizen ervan extra gemakkelijk. U profiteert dan ook van talrijke mogelijkheden om de bank aan uw eigen smaak en wensen aan te passen. Zo is het beukenhouten frame bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende kleuren: blank, zwart en wenge. In de opstelling van de moderne hoekbank is een dienblad geïntegreerd. Ook bijzonder is het feit dat Fermo ook als losse vierzitsbank beschikbaar is.

zizeau-fermo-bankstel
80cdae_95575ec1234e4758bcfaf3558e9430d9_mv2

Over het merk Zizeau

Het Nederlandse meubellabel Zizeau staat voor ‘a Dutch touch’. Al sinds 1976 beheersen zij het vakmanschap van meubelmaker tot in de puntjes. De vakmensen die bij het merk zijn betrokken, laten zich graag inspireren door vormen, kleuren en materialen. Omdat de meubels -waaronder de Fermo bank van Zizeau- in eigen fabriek worden geproduceerd, kan men optimaal op de kwaliteitseisen controleren.

Zelf het zitcomfort uitproberen

Bent u geïnteresseerd in bank Fermo? Komt u dan proefzitten bij Corné Wonen. In al onze filialen (Amsterdam, Rotterdam en Hazerswoude) hebben wij in ieder geval één Fermo klaarstaan.