Algemene voorwaarden corné wonen

Aanvullende Algemene voorwaarden Corné Wonen

Op alle activiteiten van Corné Wonen zijn de Algemene Voorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen (C.B.W.) uiteraard van toepassing.

Ter aanvulling op de Algemene Voorwaarden van de Centrale Branche vereniging Wonen (C.B.W.) gelden nog aanvullend de navolgende bepalingen voor activiteiten op www.cornewonen.nl:

Voor aankopen op afstand is de “Wet Bescherming Consument bij Koop op Afstand” van kracht.

Voorbehoud:

  1. Garantie geldt alleen op de constructies van Corné Wonen meubelen.
  2. De Corné Wonen Garantie Bepalingen zijn niet geldig op aankopen uit onze outlet en showroommodellen uit onzewinkels.
  3. Kleuren, zitcomfort en maten op de afbeeldingen, showroommodellen kunnen mogelijk maximaal 10% afwijken vanhet daadwerkelijke product.
  4. Corné Wonen streeft ernaar om alle productgegevens en afbeeldingen op de website, folder en anderpromotiemateriaal goed weer te geven. Het blijft echter mensenwerk en het kan voorkomen dat er iets onjuist zijn.Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
  5. Wanneer een artikel tijdelijk is uitverkocht, wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld en zal Corné Wonen alles inhet werk stellen zo spoedig mogelijk te leveren. Mocht Corné Wonen door overmacht niet kunnen leveren dan komt uw bestelling te vervallen.

Prijs:

1. Alle vermelde prijzen bij Corné Wonen zijn inclusief btw.

Verzendkosten:

1. Voor het versturen van bestellingen worden verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten zijn afhankelijk van het totaalgewicht, de grootte en het opgegeven afleveradres. Bij aankopen in de showroom van Corné Wonen gelden andere tarieven en voorwaarden voor bezorging. De verzendkosten worden automatisch berekend, bij een eventuele miscalculatie vanuit het systeem behoudt Corné Wonen zich het recht voor om de verzendkosten te corrigeren. Mocht er een correctie plaatsvinden, zal de klant geïnformeerd worden en om akkoord gevraagd worden.

Betaling:

1. Het is mogelijk om te betalen middels iDEAL of een vooruitbetaling. Alle internetbankierende klanten van de deelnemende banken kunnen gebruik maken van iDEAL. Alle orders waarvan de betalingssessie tussentijds wordt afgebroken zullen niet in behandeling worden genomen. Indien het product geretourneerd wordt, zal er een terugbetaling geschieden binnen een termijn van 30 werkdagen.

Levering & Montage:

1. Web aankopen van woonaccessoires worden hoofdzakelijk per post/koerier verstuurd. Meubelen worden door Corné Wonen bezorgd. Voor gebieden buiten ons bezorgingsgebied wordt er gebruikt gemaakt van een externe transporteur. Deze externe transporteur bezorgd middels zogeheten drempelleveringen. De internetafnemer draagt zelf zorg voor het plaatsen en eventueel monteren in welke vorm dan ook. Tevens is de afnemer zelf verantwoordelijk voor het naar binnen kunnen van de meubelen. Eventueel bijkomende kosten voortkomende uit het niet naar binnen kunnen van de meubelen worden gedragen door de afnemer. Indien een web aankoop bestaat uit meerdere orderposities met verschillende levertijden, zal de langste levertijd aangehouden worden. Deelleveringen gaan in overleg met de afdeling planning van Corné Wonen. Corné Wonen levert niet op de Waddeneilanden.

Zichttermijn:

1. Corné Wonen stelt haar internetafnemers vrijblijvend een zichttermijn van 14 dagen. Indien Corné Wonen binnen de voornoemde 14 dagen geen verzoek van terugname ontvangt zal de koop als bindend beschouwd worden.

Retourneren:

1. Het is voor de internetafnemer mogelijk om binnen de zichttermijn de artikelen te retourneren. De eventuele verzend- en of transportkosten zijn voor rekening van de afnemer. Het retourneren van artikelen is uitsluitend toegestaan wanneer deze in originele, onbeschadigde verpakking en voorzien van (eventueel) beschermingsmateriaal worden geretourneerd. Indien vorenstaande niet het geval is, kan Corné Wonen tot maximaal 50% van het aankoopbedrag in rekening brengen c.q. inhouden. De kosten voor het retourneren/ophalen van meubelen bedragen zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht. Het

is uitsluitend mogelijk om goederen te retourneren indien daar vooraf melding van is gemaakt bij de serviceafdeling van Corné Wonen. Corné Wonen behoudt zich het recht voor niet aangemelde bezorgingen aan het magazijn in Amsterdam te weigeren.

Garantie:

1. Op verzoek van Corné Wonen moet de aankoopnota met de afgegeven garantie termijn worden getoond. De aankoopnota dient op naam te staan van degene die aanspraak maakt op de rechten uit de garantie bepalingen. Bij verkoop van het product zijn de rechten uit de Corné Wonen-Garantie-Bepalingen niet overdraagbaar aan de opvolgende eigenaar.
De Corné Wonen Garantie Bepalingen dekken geen gebreken en storingen als gevolg van:

1. Gebruiksfouten door de consument.
2. Onjuiste installatie en/of onjuist gebruik door de consument, waarbij de consument met opzet of grof nalatig heeft gehandeld.
3. Reparaties en aanpassingen die zijn uitgevoerd door de consument of serviceorganisaties die niet door Corné Wonen voor deze werkzaamheden zijn geschoold en geautoriseerd.
4. Gebruik van onderhouds- en reinigingsmiddelen die niet door Corné Wonen zijn verstrekt.
5. Het niet uitvoeren van de onderhouds- en reinigingswerkzaamheden volgens de gebruiksaanwijzing, of onderhouds- en reinigingswerkzaamheden met
onderhoudsproducten die niet vermeld staan in de gebruiksaanwijzing. www.Corné Wonen.nl