SHOP IN SHOP

Verander het Spel van de Meubelbranche met

Corné Wonen

In een branche die bekend staat om zijn behoudendheid en traditionele aanpak, brengt Corné Wonen vernieuwing met een dynamisch shop-in-shop concept. Ontworpen door de energieke ondernemer Yasin Tas, wiens ervaring varieert van de elektronica-industrie bij LG tot de meubelsector.

2105-PP-dag1-141_HR

Waarom Kiezen voor het Shop-in-Shop Concept van Corné Wonen?

  • Hogere Marges: Ontdek marges die aantrekkelijker zijn dan de traditionele benadering in de meubelbranche.
  • Exclusiviteit: Elk shop-in-shop concept geniet van lokale exclusiviteit, waardoor u minder directe concurrentie heeft.
  • Compleet Interieur Aanbod: Bied alles aan wat een klant zoekt voor zijn interieur, van banken tot eettafels en dressoirs.
  • Gegarandeerde Kwaliteit: Onze zitmeubelen worden vervaardigd in onze eigen gespecialiseerde fabriek, met een garantie van 10 jaar.
  • Snelle Levering: Deel van onze belofte, met plannen om in de toekomst nog snellere leveringen direct uit voorraad te realiseren.
  • Ondersteuning: Shop-in-Shops krijgen uitgebreide marketingondersteuning en een vermelding op onze website als officiële dealer.

Een Woord van de Oprichter:

“De meubelbranche zit vol met winkeliers die volgen in plaats van leiden. Met Corné Wonen, wil ik dat ondernemers het heft in eigen handen nemen. Door rechtstreeks van de fabrikant te kopen, hebben ze toegang tot hogere marges, snelle levering en meubels die resoneren met de smaak van moderne Nederlandse consumenten.”

Ben Jij Klaar voor Verandering?

Als je een vooruitstrevende ondernemer bent die op zoek is naar vernieuwing en klaar is om het traditionele achter je te laten, dan is Corné Wonen’s shop-in-shop concept iets voor jou. Meld je aan via het onderstaande formulier en laten we samen de meubelbranche herdefiniëren!

VRAAG MEER INFORMATIE AAN