Luxe meubels bij Corné

BELEEF DE LUXE MET CORNÉ WONEN

Vrijwel al onze merken zijn van Nederlandse makelaardij.

Over onze collectie

Corné Wonen is gespecialiseerd in luxe meubels van hoge kwaliteit met optimaal wooncomfort. Onze collectie bestaat uit de volgende merken: Passe Partout, Danca, Gealux, De Toekomst en Vermeer Meubelen. Dit aanbod breidt zich steeds verder uit met kwaliteitsmerken waarmee wij de collectie verrijken. Vrijwel al onze merken zijn van Nederlandse makelaardij. Dat betekent dat we kwaliteit kunnen garanderen en dat er eindeloze maatwerkoplossingen mogelijk zijn. U kunt de meubels uit onze collectie aanpassen en verfijnen tot het precies die uitstraling en klasse heeft waar u als liefhebber van luxe naar op zoek bent.

En dat geluk delen we met onze klanten.

Over Corné Wonen

Luxe is belangrijk voor ons als liefhebbers van interieur. Daarom omringen we ons er graag mee bij Corné Wonen. We zijn altijd op zoek naar exclusieve items en merken om de collectie nog beter te maken. We stralen als we die ene bank of stoel daadwerkelijk vinden. Dan wordt ons leven weer een stukje mooier. En dat geluk delen we met onze klanten. We verwelkomen u graag in onze showroom vol luxe designermerken, comfortabele banken en stoelen, stijlvolle tafels en dressoirs en exclusieve woonaccessoires. Zo kunt ook u genieten van interieur dat uw leven luxer maakt!

Vervolgens verrassen wij u met onze expertise.

Over onze expertise

Een nieuw interieur uitzoeken is een fantastische bezigheid vinden we bij Corné Wonen. Maar het is ook oriënteren, inzicht krijgen en keuzes maken. Want: welke kleuren combineren mooi? Welke meubels zorgen ervoor dat u esthetisch en praktisch gezien een goede keuze maakt? En sluit dat wat u in gedachte had werkelijk aan op wat u zoekt? Wij werken met een team van ervaren interieuradviseurs en helpen u graag in dit keuzeproces. U vertelt ons over uw wensen en ideeën, over de ruimte en uw budget. Vervolgens verrassen wij u met onze expertise. We stellen een compleet interieur voor u samen. Of we gaan de showroom in om die ene bank of kast te vinden.

Gevonden wat u zocht?

Over onze showroom

Onze showroom is een plek vol inspiratie. U vindt er verschillende opstellingen en stijlen waarin wij de meubels van onze merken tot leven laten komen. U kunt proefzitten en ervaren welk interieur bij u past. Gevonden wat u zocht? Dan maken we het graag nóg luxer. U kunt de meubels aanpassen tot in de kleinste details. Uw interieur moet natuurlijk wel van u zijn!

Op het grootste deel van onze collectie krijgt u tien jaar garantie.

Over onze service

Ook als het om service gaat houden we bij Corné Wonen van luxe. Al uw aankopen kunnen bij u thuis worden afgeleverd en geplaatst. Op het grootste deel van onze collectie krijgt u tien jaar garantie. En we bieden servicemogelijkheden om tussentijds uw meubilair een onderhoudsbeurt te geven. Zo heeft u ook jaren na aankoop nog plezier van uw keuze voor Corné Wonen!